K.A.M.I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, January 4, 2010

New Year Mood

Salam...

Hari ni hari pertama bekerja di tahun baru & saye rse xde semangat langsung nak bekeje.....x tau la nape..(atau kamu tahu tp pura2 x tahu?? hmmm?? =p)..owh..xpe2, abaikan ye kawan2....slps suatu kejutan berlaku pada hr pertama januari yg kelmarin, saye rse bedebar2, nervous giler, tp saye masih tido dgn nyenyak nye..ehehhe~~ hm...makn pown ta de selera..sehingga diserang sakit perot akibat pewot kosong xmo mkn...bkn saye xnk, tp saye tgk mknn pown da rse kenyang..huhuhuhu~~ mengapa la saye risau sgt ttg perkara itu... saat2 mcm ni, saye ingin sgt besfwen saye ade di sisi utk saye bekongsi cerita dan meluahkan semuanye kerana hanya die la yang saye pecaya....haish...(-____-).. saye sgt3 windu kn die...tp kami dpt juge ber"ym" mse die cuti new year...sgt swonok...ehehe~~ (^____^)...hmmm...lps ni da dok jauh, makin ssh la kite nk jmpe.. (T___T)

aish..npe la fb xleh masuk lak nih?? mengapakah??? adakah ia di block skali lagi??? TIDAKKKKK!!!!~~~ uhuhuhu... hampeh tol la klu block fb nih...uhuhuhu.... klu btol la, nmpk nye kembali ke asl la..gne fb lite sje..uhuhuuh..xbest lgsg... ops..eheheh...blh la rupe nye...ehehehe~~ apa da..IE nih sgt x bgus..gne mozilla lg best..huh!!~~

owh, nmpk nye ade pembace setia la blog nih..eheheh~~ walopon cite merapu, tp masih sudi membaca..thanx kak dhea kerana memberi sokongan..eheheh~~ muah!!

hm...saye hrp, "hari itu" akan tibe secpt nye... jgn takot lg utk hadapi cabaran dan dugaan itu, saye ade di sisi kamu dan akn memimpin kamu supaya kite dpt trus melangkah dgn yakin utk mengahrungi kehidupan di masa hdpn.. percayalah~~

oklah..xmo ngarut pjg..nnt kuar gosip x betol laks..ehehek..da!!~~

(^__^)



2 buah fikiran ditabur ke kotak komen:

Anonymous said...

AKAK AKAN MENJADI PEMBACA SETIA BLOK IQAH HINGGA AKAK MATI(BAK KATE HEROIN TITANIC..U JUMPA..I JUMP.....)HUAHUAHUAHUA...AKAK SAYANG IQAH..JGN SEDIH KERANA XDE ORG DISISI...DIORANG YANG BODOH SEBAB XNK KENAL IQAH..KAN??KAN???(PUJUK IQAH COZ AKU DLU PON SENASIB NGAN IQAH..HUHUHUHHU)CHAIYUK!!!CHAIYUK!!!!

P/S: KAK SYAZ N MIJAH PON SUKE BC BLOK IQAH JGK

Qhaishatul Rifqah Zainal Abidin said...

thanx 4 support me guys!!~~
luv u all.. mmuuaaahhh!!~~

p/s: ta pe..da ta sedey da..ehek2!!~~