K.A.M.I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, January 8, 2011

Candid itu cun punye cerita..


Assalamualaikum & selamat sejahtera. yang dihormati, tuan.... eh... jap2.. apa yang aku merapu ni?? ni bukan buat teks untuk jadi emcee.. hehehe... ni nak jawab tag dari cik meera.. aku jawab tag tapi malas nak join contest "Candid itu cun" tu, boleh ka lagu tu cik meera?? heheh.. kami jawab tag hampa tapi malas nak join contest. kalau join takut orang lain kalah.*ayat nak bongkak jek.. hahaha.. confident sungguh!!*.. ehehe.. bukan macam tu. aku memang malas join contest. sebab aku tak rasa aku kreatif. heheh.. okla.. cik meera sayang, aci tak kalau kami buh 2 gambaq candid?? kalu tak buleh, tak kira la. bagi buleh gak. kami da letak pon. heheh.. ni ada 2 keping gambaq candid kami. sila-sila la belek gambaq kami yang chomel sangat nih *erk..pitam*


gambaq ni opkos la candid ye dak??? sapa la plak yang boleh ready time menangis kan??? hehehe.. masa ni aku tak tau nape aku nanges. aku susah nak nanges depan orang ramai. biasa la.. orang macho, ego kena tinggi. mana boleh tunjuk gadis2 sangat sikap tu. kena la maskulin skit. tak maskulin langsung kalau nanges depan orang ramai. kalau nak nanges, nyorok la dalam bilik air. eh? biasa buat ke? hehehehh. may be masa ni aku nanges sebab lega adek aku da kawen kot. eh, tanggungjawab anak sulung ni macam mak bapak gak tau. berat. jadi, bila lepas sorang, lega gak la aku. kurang da 1 tanggungjawab.
aku suka gambar ni. jangan tanya kenapa. sebab aku taktau jawapan nya. yang pasti, aku suka.


ni plak gambar aku dengan En. Nazmi sehari selepas kitorang bertunang. masa ni balas dendam amik gambar puas2 kat pelamin sebab malam majlis tu, kitorang tak dapat amik gambar sekali. tah pape kan? padahal bukan En. Nazmi tak datang malam tu. siap balik lambat lagi. tapi sekeping gambar dengan dia pon takde. masa ni, adik aku yang no-4 jadi tukang amik gambo. aku dalam cubaan memaksa En. Nazmi memulangkan semula cincin tunang yang aku da bagi kat dia. eh.. bukan la... heheheh.. suh bukak kejap jek.. nak buat amik gambo.. hehehehh..

ehem. tu je la kot. hehehe.. bagi tak menghampakan request cik meera kita. bagus gak jawab tag ni. ade gak entry baru. kalau tak, bekepam blog ni takde entry baru. cik meera, aci tak kalau takmo tag sesapa??? ehehh..

(^___^)v
XOXO

3 buah fikiran ditabur ke kotak komen:

FadzMeera said...

haiyaokk, yg pic candid 1st tuh, sedey taw kami tgk..siap nk nagis skali hah...yg 2nd tue suka2...

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..tahniah ya..selamat bertunang..

::Rifqah:: said...

meera:
heheh... sedey ke?? yg 2nd tu, kami pon suke... heheh.. (^__^)

sahromnasrudin:
wa'alaikumussalam.. terima kasih... da nak kawen da pon ni.. heheh.. jemput dtg johor ye.. (^__^)