K.A.M.I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 15, 2011

Contest : Family Sedondon

Salam..

*fuh..fuh..fuh... banyak habuk dengan sawang ek??*

Aish.... Macam busy sangat jek sampai tak ter"update" blog ni kan? Bukan busy. Tapi kemalasan nak menaip entry baru melanda. Rajin merayap pi blog orang lain. Blog sendiri diabaikan. heheh. Sori la ea..

So, ini la entry baru. Sesaja nak join contest Pn. Emmie ni. 1st time join contest ni. hahha.. Saje suke2. ermm... Tapi kira cam ngelat skit la pasal tepek gambo banyak2. Bolehkan Pn. Emmie?? Rasa cam semua gambo yang ditepek ni mengancam abes la. Tak tau la mengancam keselamatan negara ke, mengancam nyawa ke hape kan?

Ok.. kite layan gambo dulu ye. Memula nak tepekkan gambo ni,

-

-

-

-

-

-

-

-

Ok.. Caption banyak nak bubuh ni.. hehehh.. Pasal banyak gambo kan? Kite mula dari atas baju kaler biru ea.


Baju biru (2007):
Kenapa aku buh gambo ni? Sebab ini gambo raya terakhir kami bersama arwah atok sebelah ibu. ni raye tahun 2007. Atok meninggal 6 jan 2008.

Baju krim bunge matahari (2008):
Gambo ni plak sebab ni raya terakhir kami dengan arwah atok sebelah ayah dan kali pertama kami beraya tanpa arwah atok perempuan sebelah ayah. arwah tok mak (panggilan utk beliau) meninggal sehari sebelum nuzul Quran.

Baju hijau (2009):
Saje buh gambo ni sebab cam best nak buh. heheh.. mengancam tak??

baju pink (2010):
Ni raya terakhir budak 2 orang yang apit ibu dengan ayah dalam gambo tu beraya sebagai anak dara. Lepas ni diorang kena beraya rumah mentua plak. huhuhu... Sedih2..


Eh... Blom abes lagi. Ada lagi sekeping.. heheheh.. Bolehkan Pn. Emmie??? ok.. ni gambo last:

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Ehem.. Sedondon tak kitorang??? Ni pon tak cukup korum. Ada yang tak masuk dalam gambo. Eh.. lor.. yang takde family aku rupanya. Diorang ada dalam gambo lain. Ni gambo masa wedding aku dan majlis resepsi adek aku bulan 2 hari tu. Ye.. pengantin ade 2 pasang. Adik aku kawen dulu tahun lepas dan resepsi nya buat sekali dengan aku. Jimat. *yela tu jimat*


Ok. Ni kira qualified tak Pn. Emmie??

6 buah fikiran ditabur ke kotak komen:

~emmie~ said...

datang melawat!!! :)

FadzMeera said...

yg wedding tue cun,,...

Nazhatul said...

Pn. Emmie:
(^__^)

Cik Meera:
thanx.. credit to photographer n org2 yg telibat. heheh.... (^__^)

purplishvanilla said...

waahhh bestnyer rmi2 pki bj syamer...
oit...yg kenduri aritu mmg gempaq la...sume syamer...

sahromnasrudin said...

WOW..meriahnya...

selamat berjaya ya :-)

Nazhatul said...

Eila:
heheh... tu pon x semua sme eila.. bru side ibu. tak temasuk ayh.. klu 2-2 side sme sume, lg meriah..

En. Sahrom:
meriah sebab adik beradik ibu n ayh ramai. kalau kumpul semua, mmg meriah gile.

btw, thanx.. (^__^)