K.A.M.I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, April 30, 2010

update!! update!! - Part 2

Salam..

sambungan dari part 1...

Khamis, 29 April,

Yeah!!~ hari ni suda masuk opis!!! rindu same opis.. huahahaha.. apakah??? rindu same opis?? sengal!! hari ni takde keje sangat.. tapi pagi2 ade meeting.. gelabah gak la dalam meeting coz en Asri, my boss takde.. die outstation.. pengarah ni plak memang la suke wat keje2 mencabar bile time my boss tade.. haish.. tak pasal2 saye lak kene menjawab.. da la main bantai jek bagi figure merapu.. hahahah.. memang nak mampos cari pasal la kan.. figure nak guna wat nak bentang kat KP lak tuh.. abes meeting, call my boss mintak figure sebenar.. pastu pi update kat en Fahmi dan Nas... pheww!~ lega..

Tapi ade lagi mende tak settle nih.. aish.. malas sungguh mau wat simulator nih.. kene wat kire2 la plak.. hadoyai.. nak kire kos sekor2 menatang la plak.. huhuhu.. ayam, kambing, bebiri, lembu, babi.. ops.. ehehehe.. sini tade projek babi.. kat JPV ade.. hahahha..

Hari nih balik lambat.. da la hujan lebat giler2.. teman Kak Sazreen kat opis nih siapkan keje.. kul 9 baru gerak balik.. nak balik pown mencabar gak.. pasal remote untuk kete Kak Saz suda mengong.. tekan2 tak mo tebukak la kunci nye.. heheheh.. jenuh gak menggodeh2 menatang tuh.. last2 boley gak.. balik tuh pi Kepong dulu amik mak cu.. sian mak cu da tunggu lame.. sampai umah da kul 10.45 kot.. mandi2, baring2 kunun2 nak tido.. ucu ajak makan.. hehehe.. mau tak makin boolat da tengah2 malam baru nak makan.. tapi bantai gak makan.. banyak lak tuh.. harus la banyak makan makanan bungkus kan.. heheheh.. tapi makan kuey teow jek.. bukan la nasik.. heheh.. lepas makan, lepak2 tengok tv jap, pastu naik tido.. mate da tak larat nak bukakk...


Jumaat, 30 April,

Hari ni, tade mende wat pown.. tah ek.. wat keje ape tadi ha?? lupe la.. hahahha.. boley gitu?? heheh.. tapi yang paling ingat, wat claim la.. hahah.. mate duitan sungguh!!~ owh ye.. tadi dok kemas2 meje yang berserabut nih.. da penin pale tengok meje nih dengan dalam lacinye yang besepah2 dengan macam2 surat, dokumen.. kene kemas nih.. sok bile da start wat surat kelulusan projek untuk bajet RM12 juta tuh, memang masak la..haish... (-___-")7.. panas buntut dok kat sini tak ley nak bangun.. hahahha.. memang bz abes la nanti.. skang nih ley la relax2 lagi.. nanti bile sume paperwork da sampai, menggelupur la diriku nak semak paperwork dengan wat surat kelulusan..HUWAAAAA!!!~~ mase tuh memang ade orang yang jadi Incredible Hulk la nanti.. hahahah.. time tuh, kalau saya wat muke cekodok basi, usah ditegur kalau kamu takmo bekecil hati dengan saya, okeh?? amaran awal.. cheewaahhh!!~

kunun2 rajin bekeje.. padahal melilau bawak kertas selai.. hahah.. aish.. sile pecaya saya sedang bekeje.. 2 baru lepas amik kertas makluman SOP yang telah di"print".. heheh

dak apis dengan gigihnye menyapu tempat die yang da macam sarang cencurut.. hahah.. mak tengah bebelkan dak apis.. eh.. yeke?? hahhaha

Ending:

Ha... hambek korang!! panjang tak entry nih??? hahhaha.. bepinau mate nak bace kan??? hahhaha.. (pasan jek.. sape la nak bace entry kamu tuh~~ =p)..nanti ade lagi next entry.. tapi malam ni kot baru nak update.. hahahha.. lepas ni mau update citer berseronok2 dengan adek2 ku di i-City dan Jeram.. =p

okeh.. sile rehat2kan mate anda sebelum membace entry terbaru dari saye.. okay??

cayang korang!!~ muahh3!~

(^__^)v
XOXO

2 buah fikiran ditabur ke kotak komen:

ezam said...

cenggitulah keje ye...kolo ikot mmg tak abes2 kan....

gajik aje yg cdpat habess..hahahaha

Rifqah said...

En. Ezam:

hehehhe.. memang la.. cam dialog dalam citer Labu Labi, "slagi belom tutup mate, keje..keje..keje..".. heheh..

gajik memang cepat jek abis.. hari ni gaji masuk, sok da tinggl suku.. 2 pown nasib baik ade lg suku.. hehehhh