K.A.M.I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, June 24, 2010

formspring... beguna gak ek.. hehehhh

Salam..


Da mule berabuk da blog nih.. haishh... (-__-")7

Malasnye mau update..

Ade idea nak tulis.. tapi malas telebey.. heheh..

Lagi pon internet kat umah slow giler!!~

Menyampah sungguh!!!

Duk tengah KL, internet cam hampeh!!

Kate liputan meluas... blah laaa!!!

HUHH!!~

erk.. emo la plak.. hehehhe..

okeh2.. sebenarnye...

Nak tunjuk gamba ni jek...

hehehehhe...

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-



Tengok dalam petak merah tu..

Beguna gak benda alah formspring nih.. dan juga my blog..

Ade jejak kasihan di sini..heheheh...

Ex-classmate ibu dapat cari ibu balik..

Tak sia2 saye ade blog..

Boleh menyatukan kawan yang tepisah rupanye.. huhu.. terharu..

Owh..

Lately, malas post entry baru..

Tapi rajin melawat blog orang lain..

Tak paham nape diorang gaduh2 pasal blog nih.. (erk.. sile jangan marah saye.. ni pendapat saya saje.. huhuhu..)

Tak perlu kot nak kutuk2 blog orang lain..

Pada saya, blog kite, kite punye suke la nak tulis ape..

Kalau suke, bace la..

Tak suke, sile klik pangkah kat penjuru kanan tuh dan jangan singgah lagi.. saye tak kisah pon..

Tapi, tak perlu kot wat entry or komen yang mengutuk2 blog orang lain..

So, kalau tak nak kene kutuk, jangan mule mengutuk.. betol tak..??

Ops!!~ sorry pada yang terase.. saya tak tuju pada sesiapa..

Sekadar pandangan...

Tapi saya suke bace blog diorang2 tuh...

Silent reader saje..

Relax la kawan2..

Ingat balik niat ape kite berblogging..

Bukan nak berperang kan??

Chill la!~


Chow!!~

(^__^)v
XOXO

note: habis la blog ni kene pangkah nanti... huhuhuuuu... (T___T)

2 buah fikiran ditabur ke kotak komen:

Linglung said...

gua setuju...tak perlu nak bermusuhan..entri diorang, diorang punya pasal..entri kita, kita punya pasal..peace!

Rifqah said...

Linglung:

yup.. x phm bile diorg gaduh2 sbb blog.. lagi 1, dok kutuk2 blog org.. kate boring la, tah pape la, mengarut la.. klu tak suke, jangan la bace.. tak payah nak kutuk2..

(^__^)v