K.A.M.I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, June 3, 2010

Ye..memang saye yang nak kawen... =p


Salam..


Haaa!!~~
Menggelabah nak bace entry ni... hahahah..
Biar betul???
Xde pape citer tetibe nak kawen kan???
Heheheehhe...
Tajuk tak leh blah..
Gempak je lebih.. hahahah..
Actually, bukan saye yang nak kawen... heheh
Dak ni yang nak kawen..

-

-

-

-

-

-

-

-

-



Tapi hari ni ade 2 orang dok tanye kat saye,
"awak ke yang nak kawen tuh??"
Erk...apekah????
Muke kitorang ni same ke???
Diorang cakap muke same...
Hahahahah...
Kalau nampak same, memang sah la dak miza da makin tembam!!

Miza, me and kak saz.. same ke muke kitorang?? i mean, miza and me la.. heheh.. dengan kak saz of course la.. same2 boolatt.. heheh

Kalau esok ade orang tanye saye lagi, ape makne nye ye??
Adekah ini bermakna saye akan kawen dalam mase terdekat???
hahahahah
Berangan tak beragak kan??
Tah pape jek..
Malas nak pikir pasal kawen..
Walaupun telinga ni da naik nipis dek soalan "cepucemas" dari kawan2 dan sedara mara..

"Bile mau kawen??"

erk...bile????
Hm...
Boleh tolong saye cari calon???
hahahahha..
Ke ade calon2 yang nak dikenalkan??
Owh.. boleh saje..
Meh isi borang, ok???
Hahahah..


Hm... cam ne nak kawen kalau takde partner kan??
Soalan tu tak kene...
Lain kali tanye la..

"Bile nak jumpa pasangan hidup?"

haaa..tu baru kene...
heheh
owh..apekah????
Gile skema nak tanye cam tuh... hahahahahahah...
Korang jangan la plak tanye cam tuh..
Harus kene gelak nanti..ngeh3!!~

Haish...
Musim2 "mengawan" nih...
Memang banyak soalan "cepucemas" kuar..
Nak2 bile pegi wedding kawan2..
Da tu datang sorang2 plak..
Pergh!!~
Lagi la panas jek rase nye...
Kawan2 yang lain siap bawak anak..
Kite masih solo..
Apekah???
heheheheh...
Nak wat camne..
Rezeki masing2 kan???
Jodoh kite semua da ditentukan..
Cepat atau lambat jek..
Yang penting usaha, doa dan tawakal..
Moga saye ditemukan dengan jodoh yang baik...
aminnnn...

note: tak saba mau tunggu 12 June.. hari yang bakal menentukan sesuatu.. berubah kah hidup kami?? doakan kami... amin..





2 buah fikiran ditabur ke kotak komen:

MissMeera said...

xpa2...bg kgkwn jalan dlu...

Rifqah said...

heheh.. cik meera syg.. bkn kwn2 jek jln dulu nih.. siap da bg adek jln dulu..huhuhu... lg sorg pon bkl2 melangkah nih.. kak long nye bile tah nak sampai giliran nih..