K.A.M.I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, November 1, 2010

Esok dan lusa saya ade exam..tapi saya takde mood nak exam sebab..

Salam

Ada exam perkhidmatan 3 dan 4 November ni.. maknanya esok & lusa.. apa saya buat kat sini lagi nih????

ARRGGHHHHHHHH!!!!!!!!!
SANGATT MALAS MAU MENGADAP NOTAAAA!!!!

haish.... (-____-")7. ada harapan la saya repeat paper next year.. uhuhuhuhu...

mood nak study memang takde.. mood yang ada skang ni, nak meeting kat penang next week dan event untuk jumaat depan, 12.11.2010. selagi tak lepas tarikh tu.. memang keje pon rasa tah pape jek.. hahahahaha.. saiko!

sekarang saya sangat suka nak belek2 majalah ni..

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

v

gambar majalah di ambil diatas timbunan nota2 yang nak kene bace untuk exam esok.. hohoho


baru2 jek sebok belek2 majalah ni.. saja nak tengok isi kat dalam.. nak cari idea nak buat baju camne.. last2, ikut design sendiri jek.. haish... tapi xpe.. boleh tengok contoh sirih junjung dalam ni.

eh... event depan... bukan saya yang nak kawen.. lagi skali mau bitau, adik yang mau kawen.. kak long dia??? bakal menyusul.. hahaha... tak lama dah... sebab kak long dia pon suda gediks mau kawen jugak.. hahhahahahaahah.. motif???? jeles tengok adek mau kawen.. suda mau jadi yang "halal".. bebas nak buat apa saja.. kak long je lagi masih tebatas.. tu pon ade gak yang telajak laku gak.. astagfirullah... apa la nak jadi dengan kak long dia nih.. haih..

tapi takpe.. sabar ye... bakal menyusul juga... kadang2 rasa macam lambat lagi nak sampai.. tapi bila fikir macam2 benda nak kene buat, rasa macam tak cukup masa.. arghhh!!~ sempat ke ni??? xpe rifqah.. chaiyok!! buat pelan2, relax2, jangan kelam kabut... En. Nazmi kan ada.. ehehehh..

hm... untuk event next week, barang2 angah ada lagi separuh belum beli. barang2 untuk gubah pon tak beli lagi. sempat ke tak nak buat nih.. kak long die plak, punye semangat tak nak kelam kabut, sebulan before majlis, da anta gubah.. weekend ni tinggal amik je kat kedai.. hohoho.. tah camne la rupa barang2 tuh.. kalau tak lawa, harus pulang kan balik kot.. erk??? nasib baik ada En. Nazmi yang da ada pengalaman tengok adik-bradik dia cari kedai gubah, barang2 nak gubah kat ne, mak andam mana nak pakai.. so, mudah la keje saya...hehehhe.. En. Nazmi gak la yang banyak nego dengan tokey kedai.. saya? ikut saja.. hahah.. trok kan?

nak kawen memang banyak pakai duit even buat majlis simple2 saja... huhuhuuh... memang sangat banyak duit mau pakai.. haih... korang2 yang belom kawen, mesti la nak kawen kan?? simpan duit start sekarang. nanti korang nak kawen da senang.. takkan la nak kawen pon nak kene pinjam duit kan?? so, menabung la dari sekarang. chaiyok!!!

(^___^)v
XOXO

note: bile dengar komen pendek dari seorang kawan, "kawen tu best. serius. cepat kawen.", dia da buat hati makin gedik nak kawen.. arghhh!!! tolong jangan cakap macam tu lagi kat aku!!! hahahahaha

note2: semoga segala urusan dipermudahkan..amin3..

note3: R.I.N.D.U.. ok.. saya gedik. =p



10 buah fikiran ditabur ke kotak komen:

MissMeera said...

dh smpai seru dh tu...
hik3

::Rifqah:: said...

meera:

heheh..insyaAllah..kad akan menyusul nanti.. (^___^)v

¶A.K.I¶ said...

menunggu sis rifqah pny turn!! hahahaah

..DaK KeCiK.. said...

hihi,so sweet...
Bler tgok org khwin kita pon trigin gak nk khwin tp bila da tiba masa ni hati ni ada la pulak rasa sayu coz tggjawab utk mjga kita dah bertukar pada en suami..Moga2 en suami bakal jadi pemimpin yang terbaik..amin2

m.k.z.e said...

kahwin mmg best, hahaha

adik ko bila majlisnya?

tiada aral melintang, boleh aku & isteri aku sampai keluang nanti

hehehehe

::Rifqah:: said...

¶A.K.I¶:
insyaAllah akan tibe thn dpn... tgu je kad smpi nnt ye.. hehehhh..

..DaK KeCiK..:
hahah... tula.. tgk org kawen mmg best..sayu tu mesti la..lps ni kne lbih kn suami.. insyaAllah..mudah2 die blh jd pemimpin yg baik..amin3..

m.k.z.e:
hahahah...tgk..ade lg sorg komen kawen tu best... hahah...
majlis adek buat skali nnt dgn kak long die.. klu x de aral, mgkn raye cine nnt.. mmg nk jemput kau dtg kluang. hehehhh..

Linglung said...

sabar derr..nak melangkah biar satu2..bg habis exam dulu. dah habis nnt, kawinlah sampai puas..eh, tlg la buat persiapan kawen adik lu tu sampai puas..hehe

all the best beb!

::Rifqah:: said...

linglung:
tgh saba la ni der..klu ikut x saba, wa join adik wa kawen..hahahha.. tingl 1 jek paper lg ni. saba3!~

thanx beb!
(^__^)v

sahromnasrudin said...

EXAM PERKHIDMATAN KE??? cepat konfem cepat keluar duit KWSP kan..makcik kayo la jawabnya hehehehe

::Rifqah:: said...

sahromnasrudin:
yup..exam perkhidmatan..nk confirm cptg bkn nk kuar KWSP.. tp sng nk mntk transfer nnt.. huhuhu