K.A.M.I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, November 26, 2010

Jumaat

Salam..

Tajuk entry tade kene mengena dengan isi,.. ehehehe.. saje jek.. da lama tak menulis.. eh?? lame ke?? hm... entry lepas aku da citer pasal ni kot.. tapi aku nak citer gak lagi sekali.. heheheh... nak tau entry lepas, klik kat sini ----> motif???.

hari ni aku nak letak menda sama gak.. hahah.. aku dapat semalam.. jadahnye tah dok cari gambar tu??

Klik untuk tumbesaran


ha.... cuba tengok... sama kan macam entry lepas??? eh.. sapa pn nora syura tu??? glemer sangat ke?? nape yang korang nak tengok sangat gambo die beromen nih??? pelik gak aku. dia cam nora danish ke?? hahahha.. kalau comel cam nora danish, bebaloi la gak kan?? ehehehhh...

sapa yang dok cari tu, bawak2 la betobat.. da tu, jangan la cari kat blog aku. memang takde nye jumpa benda tahap2 18SX kat dalam ni.... blog i suci tau!~ tak suka tau u'ols wat camtu!!~ *euwww...gedik nye!!~*

(^__^)v
XOXO

note: hari ni jumaat!!~ yeay!!~ mau balik kampung.. lalalalaaa!!~ esok nak pegi tempah kad dengan En. Nazmi.. *wink3*






2 buah fikiran ditabur ke kotak komen:

¶A.K.I¶ said...

huh??
aki x nmpak la print screen tu sis.. da klik tumbesaran pon gmba small tp....

rce dapat tangkap klu dia...
heh... nk tgk gmba lucah ea....
pegi porno la bkn blog! ap da ini org

::Rifqah:: said...

oww.. x bley nmpk ea?? heheheh... ade orang nk cari gambar puan nora syura beromen.. hahahah.. sape tah pn nora syura tuh.. sebok jek nak cari..

yup.. cari kat porn bkn kt blog suci ni.. hahah.. suci ke?? (^__^)