K.A.M.I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 23, 2010

motif???

salam..

sori la lame tak update..
eheheheh
semalam ada da update tapi simpan jek dalam draft.. malas lak nak publish.. jiwa tengah kacau. taip pon merapu jek.. hari ni tetibe ada bahan lak nak update.. heheh.. bukan nak tulis ape pon.. saje nak letak gamba printscreen kat sini.

-

-

-

-

-

-

-

-

klik kat gambar untuk tumbesaran

oi!!!! ni sapa punye keje ni??? orang beromen pon sebok nak ditengok!!! bongok tol perangai!!! ish3!!! apa punye perangai da... area bandar penggaram ni macam area kampung aku.. kalau aku online kat umah, traffic selalu tunjuk dari bandar penggaram.

sengal sungguh orang yang mencari nih... kebetulan plak dalam entry aku ada cite pasal member aku si syura tuh. memang da jadi puan pon. tapi jadah nye nak letak gamba beromen kat intenet kan??? hahaahha.. bengong!!

pada yang dok search menda tak elok tu, bawak2 la betobat.. heheheh... best sangat ke tengok orang beromen???? setakat tengok jek nak buat pe kan??? tah pape jek..

hahahahah... habes blog aku yang suci nih...

(^___^)v
XOXO

note: motif nak tengok gamba2 camtu???? wa syak ni mesti budak2 tak cukup umo nih.. kan musim cuti skola.. takde keje agaknye kat umah pegi search gamba2 cam tuh.

5 buah fikiran ditabur ke kotak komen:

Whoopz said...

Hahah.. Diaorg tol0ng up trafik.. :p

Linglung said...

ramai org masuk online cari google, google pun tolonglah rekemen ke mana yg patut...so lu punya blog ni dah direkemen oleh google utk jadi port..hahaha

::Rifqah:: said...

Whoopz:
xde mknenye tolong up traffic.. da tecemar blog wa yg suci nih.. hahhaha

Linglung:
hahahah... google pon x leh blah... blog wa mane ade bahan2 lucah.. hehehe..

Frodo Baggins said...

semenjak wa delete2 entry ... yg merapu2 semua x pnh masuk dah .. hakhakhak .. dulu2 kala, coli, ky jelly, romen bawah katil semua ada


woohaaaa

::Rifqah:: said...

Frodo:
heheh.. entry lu mmg bnyk sebut menda2 tu.. entry wa xde.. kebetulan nama yg org cari tu ada dlm entry wa.. hahah.. hampeh sungguh!!