K.A.M.I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 21, 2010

Happy Birthday Baby Sayang!!~

Euwww... gediks nya tajuk.. muahahahah...

Eh??? Da setahun la usia blog ni.... wahhhh.. da setahun gak aku merapu kat sini.. korek2 balik entry first dulu, rasa cam nak lempang diri sendiri plak. hahahahaha... teruk betul penulisan aku. bahasa bajet cam budak2 baru nak naik.. bajet manje2 la konon... euuwwww... merapu jek... hehehehhh... dulu memula aku cam susah nak guna kata nama diri "aku". so, guna la "saya". bajet cam besopan la. ye la.. orang baru.. hahahha.. but, itu lah aku sebenarnya in reality. kalau baru2 kenal, memang seryes aku skema ber saya-awak. hahahah.. pada aku, kalau terus cakap aku-kau, cam tak sopan la plak. coz kita kan baru kenal. then, da lama aku menulis kat sini, baru la aku berani nak guna kata nama diri "aku". macam la sekarang nih.

Kenapa aku tulis blog??? bukan sebab syok tengok orang ada blog, jadi aku pon buat blog. tak pon... aku buat blog sebab kat dalam blog ni aku boleh curah kan semua yang aku rasa. rasa sedih, gembira, marah, geram, kecewa... aku rasa lega bila dapat tulis semua nya. kadang2 ada perkara tu, kita tak boleh nak cakap. tapi kalau disimpan dalam hati, sakit je rasanya. so, cara aku meluahkan, aku tulis. tulis semua2 tu dengan harapan benda yang tak best, yang buat aku sedih, buat aku marah tu semua, tinggal kat dalam tulisan aku. da tak lekat dalam hati dan kepala otak aku nih. kadang2 bila tiba angin jiwang aku sampai, mula la.. hahahah.. abes kuar ayat bunga2. ehehehe.. masa taip tak pikir apa. da lama2 baca balik, "eh??? aku ke yang tulis ni???" hahahaahah...

apa2 pun aku nak wish

HAPPY BIRTHDAY TO MY HEART.MY LIFE.MY LUV

semoga tuan punya blog dapat post entry yang lebih baik, ada pengajaran, takde merapu jek keje nya... hehehhe..

chow!!~

(^___^)

1 buah fikiran ditabur ke kotak komen:

MissMeera said...

hppy besday...
kmi pnya baby next week..
hik3...kn bla tgk blk entry lps2 lawak pon ada