K.A.M.I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 4, 2010

Setahun suda berlalu

Salam

Setahun da berlalu
Ye, setahun...
Ape yang setahun???
Bukan usia blog ni..
Blog ni x cukup setahun pon
Kalau baby pon, baru nak merangkak kot..
heheheh..

Da genap setahun aku keje di Bahagian Pengeluaran Ladang ni.
Semalam, genap setahun aku sebagai seorang penjawat awam di LPP ni.. *kalau ikut surat lantikan la..hehehh*
Sekejap je masa berlalu
Setahun berlalu
aku rase takde ape yang berubah sangat pon
Masih blur2 lagi
Masih banyak yang aku kene belajar
Kadang2 bosan gak keje
heheheh
Rasa cam nak masuk skolah balik je..
Tu la manusia..
Tak penah puas,kan?
Dulu mase skola, sebok nak cepat besar *bukan nak besarkan badan ea..=p*
Ni da besar, sebok nak jadi dak skola..
X besyukur betol!!*erk... hehehehhe..*

Apa yang aku harapkan lepas ni
Semoga aku bekerja dengan lebih ikhlas, gaji aku lebih berkat, maju dalam kerjaya, cepat2 lulus exam *da lulus exam, cepat confirm, kalau da confirm, senang nak mintak tukar balik kg lepas kawen nanti.. hehehehh..=p* dan naik gred cepat skit *sian kt sijil aku yg x digunakan tuh.. ehhehe*

Eh..
Da nak balik la..
hehehehehhh
Okla..
Chow!!

(^__^)v
XOXO


note: berkat la sangat dok berblogging time opis hour nih.. hahahahah

3 buah fikiran ditabur ke kotak komen:

MOFASAD said...

tahniah :P

Rifqah said...

Mr. Mofasad:

Thanx.. (^__^)v

Rifqah said...
This comment has been removed by the author.