K.A.M.I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, July 23, 2010

Jauh~~

Salam

Susah nye long distance relationship ni
Jarang2 jumpa
Nak jumpa nak kena balik kampung
Nak balik kampung, sebulan skali jek
Sebulan skali la baru jumpa dia
Hari2 biase, harapkan call, sms & chatting di FB
But lately.. ada je yang tak kena..haish..
Tapi sume punca dari aku

"Degil, Blur, Suka melawan, Tak dengar cakap, Tak fokus, Asek nak kena ulang cakap"

Semua tu lengkap la kat aku
Buat dia slalu bengang dengan aku
Kadang2 kitorang sembang mula2 elok je, last2 tetiba jadi panas, pasal dia bengang dengan aku yang slalu blur, tak fokus.. lembab pon ade gak.. adeh...
Apa kena la dengan aku nih..
Slalu sangat wat dia marah..huhuh
Macam tadi, mula2 sembang elok je
Tetiba dia angin plak, geram dengan aku
Aku pon 1, yang pegi tanye lagi tu nape?
Malas la orang nak cakap banyak kali..
Da tak pasal2 dia bengang, blah pon x cakap dengan aku
huhu..
sedey ni.. (T___T)

Erk..
Ape la entry aku mengarut hari nih??
hahhahaha
Pebenda la rifqah ni..
Haish..
(-___-")
Ni la akibat selesema
Malam tadi makan panadol soluble 2 bijik
Effect nya sampai pagi ni
Pala otak cam bengong sikit
Ngantuk tak hilang lagi
Skarang kalau telan ubat apa pon, mesti mengantuk walaupon dos nye sangat sikit
Ape kena tah..
hohoho

Sebenarnya aku nak update blog
Tapi tak de bahan nak citer
Last2 tekuar cite mengarut nih.. hahahah
Sori la korang
huhuh
Nanti aku try cari bahan untuk update blog aku ni

Chow!!~

(^__^)v
XOXO

"Cinta perlukan pengorbanan.. cinta perlukan kesefahaman.. cinta perlukan tolak ansur.. cinta perlukan kepercayaan.. cinta perlukan kesetiaan.. cinta perlukan kejujuran.. cinta perlukan kekuatan.. Cinta itu indah.. Cinta itu cinta"


note: apa la aku mengarut nih???



2 buah fikiran ditabur ke kotak komen:

sahromnasrudin said...

salam..lama tak meninggalkan jejak disni..moga tuan blog sihat dan cintanya dilimpahi dgn kebahagiaan erk....

Rifqah said...

w'salam..

heh.. tu la.. da lama tak singgah kan? skang tgh tak bape sihat.. flu wat otak tak bape nak jalan.. hahah

(^__^)v