K.A.M.I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, July 19, 2010

Update tah pape..

Salam..


Fuh3!~ *tiup2 sambil2 buang sawang dan habuk kat sini*
hohohohh..
x nak tulis banyak.. nak buh gambo jek..
lagi pon, dalam gamba kan teselit 1000 maksud kan??? *ok..saya tak tau nak tulis phrase ni in english..huhuhu*
heheh... =p
sile la layan kalau sudi..


LAWATAN KERJA 1-2 JULAI & 5-7 JULAI 2010

Tapak Projek Ternakan



rumput banyak ni agak2 cukup tak lembu nak makan ek?? hehehh

condong sume pokok sawit nye..

banyak rumput tak semestinye banyak makanan.. bukan semua rumput ternakan boleh telan..

ni tapak kandang

rumput yang bakal di makan.. apekah?? mase ternakan masuk, rumput ni da takley makan da pasal da tua, fiber tinggi.. mau sembelit makan nye.. hehehh

budak ni abes sume kambing di dokong nye.. sian kat kambing tuh..

anak kambing ni kembar dan sangat comel!! rase nak culik sekor.. hahahah

kambing ni sume tgh dinner.. mkn pelepah sawit.. heheh

macam tak bnyk rumput jek..

"baiklah tan sri, di sini kita akan buat bangunan hotel 7 bintang 89 tingkat tu".. erk?? pebende ko mengarut ni setan??? hahahah.. ni tapak nk wat kandang ler..

ok..projek akuakultur ni memang takde kene mengena dengan saya.. temankan kak saz wat evaluation untuk hari inovasi... eh, kolam ni nmpk cm menarik je kn?? rase cam nk berenang dalam tu pon ade.. air jernih gile.. ni kolam air payau/masin..

"baik tuan!!" hahah.. ni bukan tabik ok?? tengah hadang mata silau nak tgk kolam.. haha.. tp ade gaye cam poli tak?? erk.. tak blh la.. tangan pengkaq.. huhuhu

orang dok sembang, kitorg dok posing amik gamba..haha

dalam ni ade udang kalau tak silap la.. heheh

kak saz sempat jeling kamera.. ceh!!~

Projek ternakan ayam pedaging.. ayam nye da blh jual da nih..

harap maaf.. visual kurang memuaskan..

ayam pon da dok dalam aircond sekarang ni..

kalau rase blom mandi, leh mandi kat sini.. banyak tempat kuar air nye nih.. hahah

sesi memilih jagung.. tengok jagung elok ke tak..

sempat lagi pose..

ala.. kak saz tipu jek tuh.. hahah.. ye2 jek dok belek2 jagung tuh..=p

konon2 cam tolong la nih.. hahahah

ok.. fine.. memang buruk anak dara wat aksi kokak jagung mentah nih.. hahha.. beso nye nganga.. hahahahah

sedap gak jagung mentah ni.. manis woo..

sesi mengisi perot.. kak saz penuh concentrate..menikmati makanan dengan bersungguh2.. heheh..

nyum3!!~ sedapnye!!!

ni la murtabak JB yang best sangat2.. kedai nye depan masjid Kg Melayu Majidee, JB.. memang sedap.. tapi ade lagi 1 kat kedai makan tepi pantai da dekat dengan Danga Bay kalau tak silap.. situ pon sedap gak.. tapi tu murtabak singapore.. kalau datang JB, try la.. tak rugi!~


PROGRAM MENGHABISKAN MASA DENGAN EN. MOHD NAZMI MISKON
3 & 4 JULAI 2010

Rumah Pn. Norasyura Supi
&
Danga Bay


Pn. Syura n hubby.. syura is my fren dari skola zaman skola menengah.. then kitorang further study kat uni yang same, UPM.. tapi lain course but under the same faculty..

En. supir(driver) saya bile nak kuar pegi jalan2.. heheheh.. ni on the way nak pegi wedding umah syura..

Janji pakai baju sama??? hahhaha.. tak langsung.. instinct kuat kot.. hahha.. kebetulan saje.. =p

En. Nazmi memang suke wat muke cam tu.. bajet comel la tuh.. hahahah.. =p

K.A.M.I


"I luv u, syg"
"Me too, yang"

erk??? sile muntah darah skarang!~ hahahahhaha.. ade yg nak muntah hijau skali?? sile kan.. hahahahah.. =p



"I love the way you love me, I love the way you looked at me, I love the way you smiled at me, I love the way you talked to me, I love everything about you because I love you.."


note1: hahah.. rase cam nak lempang jek update tah pape kan?? heheh

note2:sile abaikan aksi2 gedik telebih..

note3:qoute penutup tak kene dengan entry?? hahah.. ade aku kesah??

note4:hahahahahahah.. tuan punye blog ni sewel!!~

2 buah fikiran ditabur ke kotak komen:

oranglidi said...

fuh!! banyak gambar!!

banyak projek nih..

Rifqah said...

oranglidi:

gamba ni sket jek.. ade beratus2 lg gamba.. projek pon yang ni x smpi suku.. projek ade beratus2 gk.. x larat nak tgk semua..

btw, thanx singgah n drop komen.. (^__^)v