K.A.M.I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, September 3, 2010

cari cari

Salam..

Ni aku tau keje kawan2 aku kat Serdang.
Baik korang ngaku ni kerja sapa ni..
Traffic datang dari Serdang search nama En. Nazmi siap nama penuh lagi..
Ewah3!!~~
hahaha..
Bukan jeles babe..
Saje jek nak tau..
Yang korang ni pon, tak tanye kat aku napa?
Susah2 jek cari kat google..
heheheh
Cari je la kat fesbuk aku, kat senarai kawan2 tuh..
Eh..
Korang nak siasat ape ha??
heheh..

klik untuk tumbesaran

Ni lagi 1..
Sape la yang cari blog aku ni..
Ni kawan2 aku gak ni
Sapa jek yang tau nama penuh aku kan?
heheheh..
Susah2 jek korang cari blog aku
Sah2 la aku ada buh website kat fesbuk
Klik je la kat situ..
Susah2 cari kat google..
Malu la ai..
Macam la ai glemer sangat sampai ade nama dalam google..
*wink3*

(^___^)v
XOXO

note: mode nak pi shopping ngabeskan duit besok.. hehehehhh

4 buah fikiran ditabur ke kotak komen:

CERITA LEBAT said...

siap bulih kluar nama tu yg tak tahan..haha

::Rifqah:: said...

hahahah.. tau xpe..

btw, selamat hari raye!~

thanx singgah!!

(^___^)v

sahromnasrudin said...

salam..nama awak unik la..tue yg leh terkeluar tue huhuhuh

::Rifqah:: said...

w'salam..

heheh.. unik ke? ramai yg ckp ssh nk sebut. hehehh..