K.A.M.I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, September 17, 2010

Update citer raya biasa2 saja..

Salam..


Aku nak update..

Tapi aku malas nak taip..

Aku buh gambo je la ea?? heheheheh...

enjoy..

(^____^)v


En. Zainal Abidin Zailani & Pn. Hilowati Sukirman

Sesi bermaafan dengan ayah

Turn ibu plak

Family En. Zainal Abidin Zailani & En. Aminus Saleh Zailani

En. Zainal Abidin Zailani & Pn. Hilowati Sukirman bersama anak-anak daranya

Saya sayang ibu saya... muuaahhh

Saya sayang ayah saya juga... ngeee...

Sayang banyak2, peluk ketat2

Ini bukan pengganti En. Nazmi ok... ni adik aku.. hahahah ensem tak? cam hero tamil..muahahaa

Duit raya untuk sepupu2 yang kecik2.. yang da beso tak yah ngengada nak duit raya..heheheh


**************************

Ni je la cerita raya aku..

14 Sept, aku pegi merayau ke Kota Tinggi dengan En. Nazmi cari barang..

Penat giler sebab panas.. huhuh

Penat pusing2 dapat telekung dengan sejadah jek..

Pegi JB nak cari kasut, takde yang menarik lak..

Nak cari kain, kedai tutup.. haish..

Aktiviti beshopping sambung Jumaat nih.. heheheh

Sok nak pegi klang, banting..

Mau beraya di sana..

(^___^)
XOXO


note: tahun ni raya aku manja lebih dengan ayah dan ibu.. may be sebab tahun depan x dapat raya sama kot.. hehehh

note2: sabtu depan... gua nervous.

7 buah fikiran ditabur ke kotak komen:

hamzah ian said...

hoyeah... raya2..

luahfikiran said...

SALAM,
NAK TENGOK GAMBAR TETAPI GAMBAR TAK TIMBUL2. MUNGKIN AMBIL MASA SIKIT. TULISAN BAWAH GAMBAR OK PULAK.

~♥ iella ♥~ said...

nk gak duet qaya..kmi kecik lagi nie..nk salam..nk salam..hihi

salam kenal..

::Rifqah:: said...

hamzah: raye2!!~ hoyeah!

Luahfikiran : tak tau la kenapa tak boleh tengok gambar.. heheh.. tapi da edit balik, baru boleh tengok..

~♥ iella ♥~ : salam kenal..duet raye? datang la rumah.. heheheh

~♥ iella ♥~ said...

Rifqah : kasi alamat umh..nk g umh nie..dah start enjin bas dah nie..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

JANJI KO UPDATE..TERUBAT RINDU PEMINAT TEGAR BLOG KO

::Rifqah:: said...

~♥ iella ♥~ : hahaha... alamat umah ea..meh kasik no phone, sms jek alamt umh tuh..(^__^)v

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o: erk..alamak..ni pon da lme gile tak update nih..eh, jap..ade ke peminat tegar..huhuhhu